TJ Mondpaco - R.S. Muziek

TJ Mondpaco
Biography

TJ MONDPACO werd geboren in het Limburgse Koersel op 7 maart en is beginnen zingen vanaf 5 jaar en heeft al veel podium ervaring. Hij heeft in zijn jeugd deelgenomen aan heel wat zangwedstrijden die hij dan ook meestal won. In zijn eigen regio is hij zeker geen onbekende. Wie hem al aan het werk zag, weet dat het dak eraf gaat omdat hij op het podium een absolute sfeer- en ambiancemaker is. Hij is doordrongen van muziek en schrijft zelf zijn zangteksten. Vanaf 1996 tot en met 1999 heeft hij zelfs besloten om notenleer onder de knie te krijgen.

Zijn artiestennaam is TJ MONDPACO. Mondpaco is een woord van ’t Esperanto en betekent in het Nederlands: “Wereldvrede.” Het wordt “mondpatso” uitgesproken.

Het  verhaal begint al heel erg vroeg. TJ MONDPACO “TeeJay” uitgesproken, was zo’n 9 jaar toen hij een bijna dood ervaring heeft gehad. Vanaf die dag is mondpaco voor hem ontstaan. Mondpaco is opgericht op 4 november 1995.  Hij heeft een hele tijd samengewerkt met de mensen van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en is tot het volgend besluit gekomen: Alle mensen behoren tot één en dezelfde soort, ongeacht hun uiterlijke verschillen. Voor TJ MONDPACO bestaat er maar: Eén soort: de mens, één geloof: de Liefde en één land: de wereld.

TJ Mondpaco boeken?

  • Tijdsduur: 30 min
  • Geluid: incl. monitor set
  • Prijs op aanvraag

E: info@rsmuziek.be
T: +32 496 744 432